فرمایشات احمدی نژاد
رئیسجمهور با اشاره به موضوع جنگ فرهنگی گفت:
که به این موضوع اعتقادی ندارم، زیرا جنگ فرهنگ با
بی فرهنگی و تعالی با سکوت است.
به گزارش سرویس سیاسی "انتخاب"، محمود احمدینژاد رئیسجمهور در دیدار رایزنان فرهنگی کشورمان در هشتاد کشور جهان با بیان اینکه هر اقدامی تحت یک نظام فرهنگی انجام میشود و از پیام فرهنگی برخوردار است، گفت: فعالیت فرهنگی به طور مشخص با هدف ترویج اندیشه، مبانی فکری، ویژگیهای اخلاقی و ارزشی صورت میگیرد بنابراین با چنین نگاهی ما در عرصه بینالملل کار سیاسی نمیکنیم بلکه در اصل کار فرهنگی انجام میدهیم و اصولا هر اقدامی که در راستای کمال و رشد انسان باشد کار فرهنگی محسوب میشود حتی اگر صدور کالا و فعالیتهای اقتصادی باشد.
وی با اشاره به موضوع جنگ فرهنگی، گفت: بنده به این موضوع اعتقاد ندارم، زیرا جنگ فرهنگ با بیفرهنگی و تعالی با سکوت است. جنگ و درگیری در دو نظام فکری و ارزشی که در راستای کمال انسان باشند، معنا و مفهومی ندارد.
رئیسجمهور با طرح این سوال که آیا فرهنگ مادی را میتوان فرهنگ واجد ارزش دانست، گفت: فرهنگ منحط مادی را فاقد ارزش میدانیم چرا که موجب سقوط انسان و ارزشها میشود و نباید آن را جزء کارهای فرهنگی برشمرد چون در واژه فرهنگ ارزش انسان مستتر است.
* نباید به فرهنگ رنگ و بوی نظامی داد
احمدینژاد با اشاره به طرح موضوعاتی درباره تشکیل ارتش سایبری گفت: نباید به فرهنگ رنگ و بوی نظامی داد، ذات فرهنگ ریشهکن کردن برخورد نظامی از مناسبات انسانی است، فرهنگ بدین معناست که رابطه انسانها نباید براساس زور و قدرت باشد بلکه باید براساس انسانیت تنظیم گردد و اگر بدنبال یک نبرد فکری و اندیشهای هستیم باید بدانیم زمانی موفق خواهیم بود که بر فضای فکری و اندیشه عالم غلبه کنیم.
وی افزود: اینکه وقتی ملت ایران ماهواره به فضا میفرستند و ملتهای آزاده و عدالتخواه جهان از آن خوشحال میشوند این همان آثار کار فرهنگی است زیرا دیدگاهها، باورها و اندیشههای جمهوری اسلامی ایران در ذهن آنها نهادینه میشود.
رئیسجمهور با بیان اینکه باید توجه داشت که بین اینکه افراد را به دین اسلام دعوت کنیم یا به خودمان تفاوت اساسی وجود دارد تصریح کرد: مواقعی که مشاهده میشود کارها جلو نمیرود اینجاست که باید در دیدگاه خودمان تجدید نظر کنیم.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری،احمدینژاد در ادامه سخان خود قانع نبودن به وضع موجود و بدنبال حق و حقیقت بودن و وجود یک نقطه نورانی و آرمانهای متعالی را از ویژگیهای ماندگار ملت ایران برشمرد و گفت: ملت ایران همیشه خواهان حق و عدالت بوده و هیچگاه حق را به یک حزب و یا گروه و یا طایفهای ترجیح نداده است.
وی افزود: ملت ایران همواره و در هر مقطعی به دنبال مقایسه وضع موجود جهان با آرمانهای خود بوده است و همواره وضع موجود را با آن آرمانها مقایسه و اگر لازم بوده آن را نفی کرده است.
رئیسجمهور تصریح کرد: نظم و مدیریتی که بر مبنای اندیشه استعماری در جهان حاکم است و فرهنگ ملتها را تحت تاثیر قرار میدهد را باید نقد و نفی کرد و این موضوع یکی از محورهای اصلی کار فرهنگی است و باید بدانیم امواج انقلابی که میخواهد وضع موجود را بر هم بزند زمانی در مسیر درست قرار دارد که نظام جامعه متعالی را در مقابل وضع نامطلوب حاکم بر جهان پیگیری و معرفی کند.
انتقاد سؤال برانگیز رییس جمهور از تشکیل ارتش سایبریمحمود عدالت منش یکی از خوانندگان "انتخاب" با ارسال متنی نوشته است:
دکتر احمدی نژاد بار دیگر در سخنانی حکیمانه!! تعجب اهالی دین و فرهنگ را برانگیختند!
وی در سخنان دیشب خود در جمع رایزنان فرهنگی با اشاره به تشکیل ارتش سایبری در کشور گفت: نباید به فرهنگ رنگ و بوی نظامی داد...
حال چند پرسش بی جواب از ایشان داریم و همگان را به قضاوت در این خصوص دعوت می نماییم.
1- آیا واقعاً رییس جمهور ما هدف از تشکیل ارتش سایبری را نمی دانند؟! و از اهداف متعالی آن خبر ندارند؟!
2- آیا ایشان صرفاً با کلمه "ارتش" در عبارت "ارتش سایبری" مشکل دارند یا چیز دیگر؟!
3- آیا ایشان از دغدغه حضرت آیت الله خامنه ای در این خصوص خبر دارند یا خیر؟!
4- آیا مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بارها از تعابیر "تهاجم فرهنگی" ، شبیخون فرهنگی" ، "جنگ نرم" ، "مبارزه نرم" ، "افسران جنگ نرم" استفاده نفرموده اند؟! و راهکارهای مقابله با جنگ نرم را ارائه نداده اند؟![دیدار با دانشگاهیان- 8/6/88]
5- پس چرا جنابعالی بر تشکیل چنین ارتش مهمی آنهم در دیدار با رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی که باید طلایه دار و نماینده فرهنگی این نظام مقدس و در خط مقدم این جبهه باشند، چنین سخنان شاذی ایراد می فرمایید؟! و آن را از مسیر حق خود منحرف می نمایید؟!
6- راستی چه شده که در همین دیدار می گویید "بنده به موضوع جنگ فرهنگی اعتقاد ندارم" ؟!
7- آیا این انفعالها و عقب نشینی ها و ... از نتایج تأثیر همنشینی و معاشرت و ... با آن چهره معلوم الحال و... نیست؟! و حقیقتاً فَأینَ تَذهَبون ؟! ...
نوشته شده توسط :افسر جوان::نظرات دیگران [ نظر]